NS Abonnementen

NS Abonnementen

Mensen die dagelijks hetzelfde traject afleggen met de trein, zijn meestal flink wat geld kwijt voor hun NS treinkaartjes. Voor deze mensen komt een NS abonnement dan ook goed van pas. Een NS abonnement is namelijk dankzij de korting van de NS al een stuk goedkoper. TreinkaartjesNS.nl zorgt er echter voor dat de kaartjes nog goedkoper worden! Je kan hier korting scoren voor het abonnement van jouw keuze. Daarnaast worden er ook nog eens gratis treinkaartjes weggegeven!

 

Voor de werkende mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer, kan de korting van een NS abonnement en hoop geld schelen. Je kan verschillende abonnementen kopen bij de NS. Zo is er de maand traject kaart die ervoor zorgt dat je op elk ogenblik de trein tussen twee stations kunt pakken zonder nog verder te hoeven betalen. Nog voordeliger is het echter als je een korting abonnement koopt voor bijvoorbeeld de daluren. Mensen die met zo’n kaart reizen kunnen voor heel weinig geld buiten de spits om met korting tot 40% reizen, en met sommige abonnementen zelfs gratis! Zo’n korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

 

Om de aankoop kosten van een korting abonnement nog verder te verlagen moet je bij Treinkaartjes NS zijn! Goedkoper kan het niet!

Kijk anders naar een NS kortingskaart!